A házimunka ugyan nem sokak kedvence, azonban vannak olyan eszközök, amelyek segítségével mégis kellemesebbé lehet varázsolni. A Makita porszívó tucatnyi változatban vásárolható meg. Az egyes típusok közül, leginkább az akkus verzióra szeretnénk felhívni a figyelmet, ami igazán nagy sikert aratott az elmúlt időszakban. A Makita porszívó bizonyos modelljei háztartási célokra alkalmasak, míg a többi az ipari felhasználást is lehetővé teszi.

Érdemes elkülöníteni a kettőt egymástól, mivel más területről és hatékonyságról van szó. Az összes példány jellemzője a kompakt verzió, a hosszú élettartam, valamint a sokoldalúság. A beépített LED világítás csak egy, a sok hasznos tulajdonság közül, amire nagy hangsúlyt fektetett a gyártó.

A Makita porszívó HEPA filterrel és porzsák nélküli jellegével tudja garantálja a makulátlan tisztaságot, az otthon minden zugában. Az ár-érték arány is kiváló az álló porszívók viszonylatában, ugyanis minden igénynek megfelelő terméket könnyű találni. A belépőszintű porszívóktól kezdve, a prémium kivitelekig, a Szerszámoázis mindent fel tud sorakoztatni.