klímaszerelés
Szakszerű klímaszerelés

A légkondicionáló egy olyan hűtőberendezés, ami több részből áll és a legkisebb rész törése is hibás működést eredményezhet. Ebben a helyzetben nincs szükség másra, mint egy orvosra, aki jártas a klímaszerelés útvesztőiben és helyesen diagnosztizál, a lehető legrövidebb időn belül megszüntetve a szimptómákat.

Cégünk légkondicionáló javítási szolgáltatásokat nyújt és kizárólag ezen a területen szakképzett mérnökökkel dolgozik. Azonban a hatékony klímaszerelés érdekében meg kell ismernünk magát a berendezést és meg kell érteni a működés során felmerülő hőtechnikai folyamatok lényegét. Ezért a légkondicionáló javítása, a problémától függően három részre osztható: termikus, elektromos és mechanikus.

A termikus klímaszerelés közvetlenül az áramkörhöz kapcsolódik, amin keresztül a freon kering, valamint a légkondicionáló hatékonyságát érinti, feltéve, hogy az összes más egység jó állapotban van. Termikus javítás akkor szükséges, ha a rendszer nem hermetikus vagy a repedéseken keresztül freon szivárgás észlelhető.