zsaluko medence
Zsalukő medence

Imád a vízben lubickolni, de utálja a strandok zsúfoltságát? Nem szereti, ha a kisgyermekek ordítoznak Ön körül? Akkor gondolkodjon el a zsalukő medence kiépíttetésén! Így kényelmesen, a kertje nyugalmában tud hűsölni a forró nyári napokon.

A kerexzuglo.hu weboldalon találhat arról információt, hogy miként lehetséges az álmai megvalósítása. Higgye el, hogy egy profi csapat segítségével már nem is lesz annyira nehéz a feladatok elvégzése. Vasbeton alapokkal történik a zsalukő medence kiépítése.

Ezt a megoldást elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha kint szeretne pancsolni. Egyénileg választhatja ki, hogy milyen formájú és méretű medencét szeretne. A vízzáróságról a szöveterősített fóliaburkolat gondoskodik.

Az sem jelent problémát, ha ülőrészt vagy sekélyebb szakaszt szeretne kialakítani a gyermekeknek. A zsalukő medencéhez fólia is kell, aminek a kiválasztására a fent említett honlapon szintén sort keríthet. A gyakorlati tapasztalatok szerint, ennek kb. 12-16 év az élettartama, tehát biztosan jól jár vele.