A beszerzésére mihamarabb kerítsen sort, hogy élvezhesse az előnyeit! A Berlinger Haus edény hosszú távú megoldást kínál, hiszen rendkívül erős. A 3 rétegű márvány bevonat biztosítja azt, hogy az ételek ne ragadjanak az aljára. A finomabbnál finomabb ételek kevés zsiradék hozzáadásával készülnek el.

A fogások nemcsak ízletesebbek, hanem egészségesebbek lesznek. A főzés során a vitaminok és az ásványi anyagok megmaradnak az ételekben. A Berlinger Haus edény minden típusú tűzhellyel kompatibilis. A turbó indukciós alj gondoskodik az egyenletes sütésről.

A használata során 35 %-kal kevesebb energiát nyel el, ami a hagyományos termékek esetében nem tapasztalható. Teljes mértékben megbízható, azaz környezetbarátnak nevezhető. Mosogatógépbe is helyezhető, így a tisztítása roppant egyszerű.

Dekoratív megjelenésének köszönhetően, a konyha éke lehet. Ha egyszer kipróbálja, akkor soha sem fogja lecserélni. A Berlinger Haus edény készletben is megvásárolható. A szettben különböző méretű lábasok vannak, ezek mellé fedőket is biztosít a gyártó.