A zsák nélküli hengeres porszívók beépített porkamrával rendelkeznek, amit minden használat után könnyedén kiüríthetsz. A Bosch porzsák nélküli porszívó esetében tehát nincs szükség zsákok vásárlására vagy raktározására és csökkentheted ezzel a hulladék mennyiségét is.

A Bosch porzsák nélküli porszívókkal megbízható teljesítményt érhetsz el, a jól bevált motortechnológiáknak köszönhetően. Ez a gép igazi háztartási segéd az igényeidnek megfelelően, legyen szó extra teljesítményről vagy higiéniáról, házi kedvencek szőrének felszedéséről vagy a jól megérdemelt nyugalomról.

Több különböző sorozatban kaphatóak, így rengeteg lehetőség közül választhatsz! Minél komolyabb a sorozat, annál nagyobb kényelmet fogsz élvezni. A tökéletes használat érdekében, a 8-as sorozatú modelljeinket ajánljuk.

Háziállataid vannak vagy vastag szőnyegek, amelyek mélytisztításra szorulnak? Talán porallergiás vagy és érzékeny a füled? Szerencsére a Bosch porzsák nélküli porszívó mindenre megoldás! Berendezéseink megtisztítják az otthonodat és a belélegzett levegőt is.