After shave a puha arcbőrért

After shave

A jó illat hozzátartozik a vonzó megjelenéshez. A hölgyeknél a minőségi parfümök, az uraknál pedig a parfüm vagy az after shave teszi fel a koronát egy jól megválasztott öltözékre. Sokaknál szinte hozzátartozik a kisugárzásukhoz egy-egy finom illat, hiszen az embert vonzóbbá teszi. Az arcszeszt persze nemcsak az illata miatt kedvelik a férfiak és a nők.

A borotválkozás során, az arcbőr felső rétege óhatatlanul kicsit megsérül. A bőrt ilyenkor fertőtleníteni kell olyan szerrel, ami nem irritálja, hanem ápolja és megnyugtatja. A jó minőségű after shave erre kitűnően alkalmas. A legjobbak az alkoholmentes típusok, az érzékeny bőrűek pedig kifejezetten „sensitive” fajtákat használjanak.

Az akciosillat.hu webáruházban mindenféle bőrtípusnak és ízlésnek megfelelő after shave kapható. A fantasztikus Malizia mellett, a nagyon népszerű Axe, Denim, Gillette és Old Spice márkák is megtalálhatóak, természetesen sok más arcszesz mellett. Legyen az Ön bőre is puha, illatos és makulátlan, egyetlen jó minőségű kozmetikai termékkel!

Print Friendly, PDF & Email
A bejegyzés kategóriája: Webáruház
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.