https://tianaeskuvoiruha.hu/menyasszonyi/vintage/

Amikor egy pár életében elhangzik a nagy kérdés és rá az igenlő válasz, akkor igen mozgalmas időszak veszi kezdetét, hiszen meg kell tervezni az esküvő minden részletét. A nőknek az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen legyen a menyasszonyi ruha. Ezen az oldalon egy olyan menyasszonyi ruha szalont nézhet meg, ahol vintage ruhákat is megtekinthet: https://tianaeskuvoiruha.hu/menyasszonyi/vintage/.

Ez az egyszerű, kifinomult, egyszerre régi és új hatást keltő stílus egyre népszerűbb az esküvőre készülők körében, hiszen egy kis ötletességgel egyedi, de nem hivalkodó hatást lehet kelteni vele. Aki ellátogat egy ilyen szalonba, azt akarva-akaratlanul hatalmába keríti ennek a stílusnak a hangulata, szín-világa, lágysága. Maguk a ruhák, amint az említett oldalon is látható, nagyon lágy vonalvezetésűek, légiesek, az apró részletek alaposan kidolgozottak. Ezekben akár a saját kreativitását is kiélheti az ara, sőt, saját maga is nekiláthat és feldíszítheti a vintage stílusra jellemző anyagokkal, kiegészítőkkel. A legkedveltebb anyagai ennek a stílusnak a csipke, a selyem, a bársony, a tüll, a damaszt és a szatén. A jellemző színek a nem túl hivalkodó, halvány árnyalatok, például a vanília, ekrü, rózsaszín, pasztellszínek. Ráadásul többféle vonalvezetésű ruha közül lehet választani, hiszen nemcsak az anyag és a díszítés, hanem a szabás is nagyon meghatározó abban, hogy milyen hatást kelt egy ruha.

Egy igazi vintage esküvőhöz persze az is hozzátartozik, hogy nemcsak a menyasszonyi ruha, hanem a többi kellék is igazodik ehhez az irányzathoz, a vőlegény öltözéke, a virágok, a dekoráció, a teríték, sőt, még a meghívó is. Az igen bőséges kínálatot megtekintve, érzékelni lehet azt, hogy mi passzolna a legjobban egy ilyen jellegű esküvőhöz. Ha Ön is a nagy nap előtt áll és még nem döntötte el, hogy milyen legyen az esküvő stílusa, látogasson el a fent említett oldalra, ahol segítséget kérhet és ötleteket meríthet! Az ara a nagy nap középpontja lesz, így pedig mindegyik menyasszony azt akarja, hogy tündököljön, ragyogjon.