A vitorlás bérlés kedvező áron van
A vitorlás bérlés kedvező áron van

Magyarország talán a Balaton nélkül nem lenne az igazi, hiszen ez a hatalmas tó rengeteg szórakozási lehetőséget teremt, amelyet természetesen a turisták és az országban élő emberek is kifejezetten kedvelnek. A vitorlás bérlés az R Yacht cégtől éri meg igazán, hiszen ez a balatonfüredi vállalat korrekt árakon kínálja ezt a szolgáltatást.

Ha Ön a vállalattal szeretné felvenni a kapcsolatot, akkor hívja a +36 30 499 2258-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt a setavitorlazas@gmail.hu címre, illetve székhelyét Balatonfüreden, a Tagore sétányon találja. Az R Yacht cég a vitorlás bérlés mellett számos extra dolgot kínál ügyfeleinek, az egyik ilyen a parkolás, ami teljesen biztonságos helyen van, ezért a vitorlázás alatt senkinek sem fog az autója miatt fájni a feje.

Ezen cég vitorlásai a Balatoni Hajózási Zrt. kikötőjéből startolnak. A vitorlás bérlés mellett ezen a szép helyen számos kikapcsolódási lehetőség is van, hiszen a cég székhelyének közelében múzeum is található, ahol megismerkedhet ennek a remek vízi járműnek a múltjával.