Logikai társasjátékok

Amikor a gyerekek leülnek társasjátékozni, rövid időn belül boldog kacagásukat hallhatjuk, annyira jól szórakoznak. Sikerélményt biztosítanak a logikai társasjátékok nekik, ugyanakkor észrevétlenül fejlesztik is a képességeiket.

Van egy magyar játékújdonság, mégpedig a Pende tér- és formafelismerő játék, amely tízéves kortól ajánlott a kicsiknek. Ez a logikus képek taktikai játéka, színes, szép ötszögek illesztgetésével. Anélkül, hogy a lurkók észrevennék, fejleszti a helyzet-felismerési képességüket, a koncentrációjukat, a térbeli orientációjukat, a kombinációs készségüket, valamint a vizuális differenciálást. Ezt a remek játékot Ön is megvásárolhatja a gyermekének, ha belép az okosodjvelunk.hu internetes játéküzletbe, nem is drágán, hiszen az ára csupán 6990 Forint.

Biztosíthatja ezzel a gyerek szórakozását és egyúttal a fejlődését is. A logikai társasjátékok eme példányától semmiképpen ne fossza meg a gyermeket! Egyedül is remekül el lesz, de játszhatnak együtt is ezzel a jól kitalált játékkal.