Haccp

Az Európai Unión belül minden tagállamban működő vállalkozásnak és nagy vállalatnak valamilyen minőségi kritériumnak meg kell felelnie. Egy kattintással tovább az oldalra, ahol meg lehet alapjában véve ismerni a minőségbiztosítási szabványok legfontosabb tulajdonságait. A haccp az étkeztetés terén nagy jelentőségű, hiszen itt kiváltképpen szigorú előírásokat kell betartani az alapanyagok tárolása és magában az elkészítési folyamat során. Az ipari tevékenységet végzőknek a környezetvédelmi előírásokat kell betartaniuk. Ezeket néhány ISO szabvány szabályozza.Magyarországon már közel húsz éve lett bevezetve a haccp minőségbiztosítási rendszer, mely a hazai cégek termelését is versenyképessé teszi. Az Európai Unión belül, aki nemzetközi kereskedelemben akar részt venni, annak szinte kötelező a minőségi szabványok betartása a tevékenység végzése során. Tekintse meg ezt a honlapot, ahol releváns információkhoz juthat, hogy miért is kell bevezetni egy cégnél a haccpt vagy az iso-t. Lépjen be Ön is és kérdése esetén vegye fel a kapcsolatot!