Az épületek és szerkezetek felállítása és karbantartása nem lenne lehetséges a magasban végzett munkára való megfelelő felkészülés nélkül. Bizonyos típusú munkákhoz, például az épületek külső szigeteléséhez és festéséhez speciális ipari mászófelszerelésekre van szükség.

A testheveder használata olyan munkaállványokon is indokolt, amelyeknél a korlát nélküli magasságkülönbség meghaladja az 1 métert. A magasban végzett munka során a biztonsági és védőfelszerelések rendszeres használata az egyetlen módja annak, hogy megvédjük a munkavállalókat a sérülésektől. Ezért a munkáltató érdeke, hogy biztosítsa számukra a szükséges védelmet és testhevedert vásároljon a magasban végzett munkához. Az internetes áruházunk olyan hevederek választékát kínálja, amelyek minőségében Ön is megbízhat.

A testheveder, övek és pántok vastag, megerősített fonott fonalból készülnek. A terhelés érzékeny elemek feszülésállóak és tökéletesen ellenállnak a nedvességnek. A testhevederek -40 fok alatti hőmérsékleten is használhatóak.