Egyre többen igyekeznek kiszűrni a környezetükből a mérgező, testre káros anyagokat. Sokan ezért készítenek házilag élelmiszereket, a vajtól a kolbászig mindent, sőt, piperéket, tisztítószereket is.

A kemikália nélküli élet elérése szinte lehetetlen, de szorgalmazható. Milyen jó is volna egy olyan bio- vagy ökotrágya, ami feljavítja ugyan a talajt, de csakis olyan anyagokkal, amiket a természet ad! Ha kemikália nélkül szeretné a biogazdálkodását vezetni, javasoljuk, hogy próbálja ki a humuszt képző, természetazonos és hormonmentes levéltrágyákat, amiket adott kultúrnövények igényeihez igazítottak.

Az általános talajjavítón túl, külön kapható biotrágya a gabonákra, zöldségekre, gyümölcsökre, pázsitra és dísznövényekre. A kevesebb kemikália használatával is lehet erősíteni és betegségekkel szemben immunissá tenni a növényeket, erre pont ez a levéltrágya a bizonyíték.

Ismerje meg a BiOGardena néven futó biotrágyákat és rendeljen tőlünk annyiszor, amennyiszer szükségét látja! Tegye virágzóvá kertjét, termékennyé gazdaságát!