Stílustanácsadás Budapesten

A legtöbb nő nincsen azzal tisztában, hogy mi állna neki igazán jól. Ennek következtében sokan a stílustanácsadás Budapest szakemberének a segítségére szorulnak. Keszler Ágnes már nagy tapasztalatra tett szert ezen a területen, éppen ezért érdemes időpontot kérni tőle. Egy óbudai stúdióban kerül sor a találkozásra.

A kliens azonnal elmondhatja, hogy pontosan miben kér segítséget. A stílustanácsadás Budapest városában egy személyes beszélgetéssel indul. Ezt követi a méretvétel és a testalkat felmérése. Az arányok meghatározása után jöhet a megfelelő stílus meghatározása.

Az életmódtól függően, a szakember segít igazán szép ruhákat választani. Fontos, hogy a kliens jól érezze magát bennük. Előbb-utóbb biztosan sikerül hozzáillő öltözékeket találni, hiszen hatalmas a kínálat.

A 2-3 óráig tartó stílustanácsadás Budapest városában nagyon népszerű a hölgyek körében, a hatékonyságának köszönhetően. Sőt, újabban egyre több úr is kér időpontot. Keszler Ágnes nekik is segít megtalálni a megfelelő stílust. A +36 20 475 4977 telefonszámon lehet tőle időpontot kérni.