Under Armour nadrág

Sok sportolónak az egyik nagy problémája, hogy egy intenzívebb, többórás edzés során többször is le kell cserélnie a nadrágot és a felsőt, mert azok teljesen átizzadtak.

Az Under Armour nadrág erre a gondra kínálja a megoldást annak a speciális anyagnak köszönhetően, amelyik egyszerre biztosítja a légáteresztést és a nedvszívást. Természetesen, az Under Armour nadrág csakis több hónapos kutatás és teszt során került piacra, ez idő alatt a fejlesztők azt a tökéletes anyagot szerették volna megtalálni, amelyik semmikor sem hagyja ilyen értelemben cserben a sportolót. A pozitív eredmények után megszületett a HeatGear névre hallgató matéria.

Az így kreált Under Armour nadrág, trikó és egyéb ruhadarab olyan nedvességelszívó anyagból született, amelyik ezen előny mellett igen könnyű volt, és egyben hűtötte és szárazon tartotta az ember testét, még akkor is, ha kint tombolt a nyári forróság. Ezen adottságokat tekintve senki sem kérdőjelezheti meg, hogy miért szeretik olyan sokan az Under Armour nadrág és felső sportfelszerelési tartozékokat.