Sokat jelent a 2 csöves fan-coil
Sokat jelent a 2 csöves fan-coil

Amikor egy tágas lakásban élünk, akkor bizony sok esetben nem csak a kényelem lehet nagyobb, hanem gyakran a különböző költségek is magasra ugorhatnak. Ha az anyagiakat nem is nézzük, akkor is probléma lehet egy ideális fűtési és hűtési rendszer kiépítése. A gazdaságos 2 csöves fan-coil kivitelű berendezés jó lehetőségeket képes nyújtani a számunkra.

Ez az eszköz egyszerre alkalmas a fűtés megoldására, de a nagy forróságokban nagyon kellemes hűvös levegőt is tud biztosítani. Amennyiben a mennyezetre szereljük fel, máris remek kapacitással és gyors hatásfokkal képes működni. A 2 csöves fan-coil egy négysoros hőcserélővel van felszerelve, aminek köszönhetően gyorsabban képes elérni a kellő hatásfokot.

A beszerelés és a vezérlése nagyon könnyen megoldható, így egyáltalán nem okozhat problémát. Amennyiben szükség van különböző kiegészítő elemekre a 2 csöves fan-coil eszköz mellé, akkor igény szerint rendelhetők hozzá szelepek, termosztátok, további kiegészítő fűtőegységek. Ez a remek találmány aztán gondoskodni fog róla, hogy mindig kellemes levegő legyen az otthonunkban.