Salgópolc

A férfiak általában szeretnek barkácsolni, szerelgetni, viszont általános gondot jelent a szerszámok tárolási helye. Erre a célra a Salgópolc remek megoldás lehet. Ezen a nagyszerű fémpolcon átláthatóan elhelyezheti kisebb dolgait a garázsban. A termék Angliából származik, de ma már hazánkban is gyártják. Készítésének célja az volt, hogy tartósabb legyen anyagát illetően, mint a fából készültek.

Eleinte a méretezését illetően angolszász mértékegység szerint készült. Manapság már elérthető colos, illetve metrikus méretezéssel is. A Salgó lábak felületét nézve, lehet horgonyzott, valamint porfestett kivitelű. A Salgópolc teherbírása változó, így mindenki megtalálja a céljának megfelelőt.

Mindenképpen praktikus megoldásnak nevezhető, könnyű az összeszerelése és nagyon stabil. Vásárolható falra szerelhető modell is, ezzel még több helyet lehet nyerni. Rendkívül erős és tartós, ezért nagyon népszerű az emberek körében. Előszeretettel használják irodákban, különböző gyárak raktáraiban egyszerűsége és könnyű hordozhatósága miatt.