Manapság is folynak fejlesztések a különböző festékeket gyártó cégeknél. Abban az esetben, ha Ön is kedveli az újításokat, érdemes kipróbálnia néhány forradalmi terméket. Ilyen például a festekarena.hu online áruházban megtalálható Hammerite rozsdagátló fényes sárga színben. A 0,25 literes kiszerelés meglepően nagy felületre elég.

A legtöbb festék alá alapozót kell használni, hogy a kezelni kívánt felületen meg tudjon tapadni a fedőréteg. Amennyiben szeretne egy szép és egyenletes felületet elérni, akkor mindenképpen csiszolja fel a fém felszínét. Ezáltal eltávolíthatja a göcsörtöket és egyenletlenségeket. Szerencsére a Hammerite rozsdagátló alá nem szükséges alapozó, így pénzt is megtakaríthat.

A hosszan tartó védelmet nyújtó termék ár/érték aránya kiváló. Ráadásul minden elvárásnak eleget tesz a kiváló minőségének köszönhetően. A Hammerite régi festékre és rozsdára is felvihető. Arra azonban érdemes figyelni, hogyha a rozsda fel van hólyagosodva, akkor mindenképpen le kell csiszolni a szabályos felület érdekében.