Projekt kontrolling modul
Projekt kontrolling modul

A vállalatirányítási rendszer szinte már elengedhetetlen, hogy a cég minden területét megfelelően lehessen nyilvántartani, követni és irányítani. Nagyon sok vállalat már projektek szerint dolgozik, ezért nagyon fontos a projekt kontrolling is, ami a vállalatirányítási rendszer részét képezi.

Ez egy külön modul, aminek a segítségével a projekteket tarthatjuk nyilván, valamint részekre bonthatjuk az üzleti folyamatokat, követhetjük, hogy éppen hol tart. A projektek hierarchiába szervezhetőek, maximális kilenc szintig, így megadhatjuk, hogy egy kisebb feladat melyikhez tartozik.

Vagyis kialakíthatunk egy fő-projekt, al-projektek rendszert, amivel az is megvalósítható, hogy a bevételt csak a fő-projekthez rendeljük és a kiadásokat elosztjuk a hozzátartozó kisebb feladatokhoz.

A projekt kontrolling minden fontos adat és információ tárolására külön lehetőséget nyújt, így ez bármikor könnyen átlátható, követhető és kezelhető rendszert hozhatunk létre a munkáink alapján, amit bármikor kibővíthetünk változás vagy új feladat esetén.