A kapcsolatában olyan problémákat tapasztal, amelyeket nem tud megbeszélni a társával? A párkapcsolati tanácsadás Budapest egy közös beszélgetéssel kezdődik, amin mindkét partner jelen van és lehetővé teszi a résztvevők véleményének, vágyainak egyenlő figyelembevételét. Ez a típusú konzultáció az egyik leghatékonyabb módja az olyan problémákra, mint a konfliktusok, a kapcsolat kiégése, a házasságtörés, a féltékenység és párkapcsolattal szembeni elégedetlenség. A pszichológus segít legyőzni a szerelmi viszonyban felmerülő válságokat, megérteni a partneri viselkedések motívumait, a vágyakat és közös döntésre jutni a kapcsolat megszakításáról vagy folytatásáról.

A konzultáció célja továbbá egy új, hatékonyabb kölcsönhatási forma megtalálása. A párkapcsolati tanácsadás Budapest irodájában biztonságos hely a felmerülő problémák konstruktív megbeszélésére, ahol mindenki elmondhatja azokat a dolgokat, amelyekről otthon nem mer beszélni, valamint a partnere szemével láthatja a családi helyzeteket, megértheti a konfliktusok okait és megoldásokat találhat rá. A kapcsolatok boldogságot és értelmet hozhatnak az életünkbe.

Ugyanakkor problémák és boldogtalanság forrásai is lehetnek, ha valami elromlik bennük. Ezeken a problémákon a hipnoterápia Budapest szakemberei örömmel segítenek. Nem számít, hogy a kapcsolati probléma egy családtaggal, munkatárssal, baráttal vagy szerelmi partnerrel áll fenn, intézményünk minden körülmények között a legoptimálisabb megoldásra törekszik. Vegyük például az ismerkedéstől való félelmet, ahol a hipnoterápia Budapest általános sémája a következő.

A kezdő lépés a probléma gyökerének a felfedezése, olyan helyzeté, általában a korai gyermekkorban, ami ahhoz vezetett, hogy a páciens fokozottan érzékennyé vált bizonyos helyzetekre és mások reakcióira. Ezután a trauma kielemzése történik, ami után a tünet elkezdett megjelenni. A következőkben a hipnoterápia Budapest az eredményt teszteli először hipnózisban, majd egy valós helyzetben, ha pedig minden rendben van, a probléma megoldódik.