Ránctalanító otthonra

A fiatalság és szépség megőrzése évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget. Erre a felismerésre alapoznak a különböző szépségápolási termékek, arckrémek, pakolások stb. Mivel a különböző arckrémek sem képesek teljesen visszafordítani az öregedési folyamatokat, más lehetőséget kerestek, mint amilyen a Byas face lifter ránctalanító otthonra.

Ez egy olyan szerkezet, amelyet a különböző klinikákon már régóta alkalmaznak, és eredményeket érnek el a bőrfiatalításban. A Byas arckezelő rendszer már otthon is alkalmazható, és naponta csupán néhány percet kell rászánni. A ránctalanító gép hatékonysága abból adódik, hogy négy arckezelési módszert egyesít, amelyek nem csupán a felszínt kezelik.

Az egyikkel a kötőszövet nedvességtároló képességét növeli, aminek hatására a kisebb ráncok eltűnnek, a bőr sima és puha lesz. A másik technológia segítségével stimulálja az arcizmokat, a harmadikkal a zsírlerakódásokat csökkentik, a negyedik pedig mélymasszázst alkalmaz. Mintha egy komplex, többórás arckezelésen venne részt néhány perc alatt.