Tojásérzékenyek is fogyaszthatják

Sajnos sokaknak okoz gondot a táplálkozás abból a szempontból, hogy nem ehetnek akármit. Csak mostanában kezdett el növekedni a kínálata azoknak az ételeknek, amelyeket bátran fogyaszthat a lisztre vagy tojásra érzékeny személy is.

A Cornito tészták gyártója évtizedek óta gyártja a gluténmentes ételeket, tehát a szakértelme nem vitatott. A tészták finom állaga főzés után is megmarad és kellemes sárga színűkkel ínycsiklandó falatokat lehet belőlük varázsolni.

Annak is ajánlott a fogyasztása, aki most szeretné elkezdeni a fogyókúrát és nem szeretne lemondani a tésztaevésről, hiszen az alapanyagainak hála, nem tartalmaz koleszterint, viszont az íze szinte megkülönböztethetetlen az eredeti tésztáétól.

A Cornito tészták egyszerűen beépíthetőek az étrendünkbe, ezért nem kell lemondani a fogyasztásáról. Az alapanyagát a kukorica képezi, aminek köszönhetően kifejezetten hasonlít az íze a durumtésztához. Nézzen körül a webáruházunkban, hogyha diétás termékekre van szüksége, mert a széles választékunknak hála, többek között a Cornito tészták családja elérhető nálunk.