Műszaki cikkek
Műszaki cikkek

A Solidor webáruház konyhai kiskészülékek, beépíthető és szabadon álló készülékek, varrógépek és tartozékok forgalmazásával foglalkozik. Az itt megtekinthető műszaki cikkek egytől-egyig magyarországi importőröktől származnak és eredeti gyártói garanciával rendelkeznek.

A Solidor az egyik legrégebbi hazai cég ezen a területen, így nagy tapasztalattal a háta mögött segítheti hozzá a vásárlóit az ideális termékek megvásárlásához. A műszaki cikkek magyar számla és magyar garancia kíséretében kerülnek kiszállításra, így nem érdemes olcsóbb, de kétes helyről származó termékek mellett dönteni. A Solidor által biztos lehet, hogy minőségi készüléket vásárol és ha bármi probléma van, akkor van hová fordulni, mert nem tűnik el hirtelen a semmibe a forgalmazó.

A műszaki cikkek személyesen is megtekinthetőek a budapesti, nyíregyházi vagy debreceni mintaboltokban, illetve a neten keresztül intézett vásárlás mellett, telefonos megrendelésre is van lehetőség. Ha pedig szeretne jelentős kedvezményekben részesülni, akkor látogasson el a solidor.hu webáruházba, ahol folyamatos akciók is várják az érdeklődőket!