Modern íróasztal
Modern íróasztal

Ki gondolná, hogy az íróasztal is lehet annyira előkelő és elegáns, hogy elvarázsol bennünket a munka és üzleti ügyek világából?! Márpedig a Goggle Desk modern íróasztal ilyen, hiszen nem mindennapi alakjának és lekerekített formavilágának köszönhetően valósággal kiragad a szürke hétköznapokból.

A vontatott életformát teljesen elfeledteti és egy olyan idillikus hangulatot biztosít, amellyel a munka is kellemesebben és vidámabban végezhető. Dinamikát és lendületet ad azon személyeknek, akik ezen íróasztal mögött ülve végzik napi teendőjüket. A gazdag anyagválasztási lehetőségeknek köszönhetően különböző nyersanyagokból készülhet, valamint a felületek kezelése is eltérő.

Lehet kívül-belül fényes lakk, de akár a belül matt változat is elérhető. Mindkét modern íróasztal típus kontrasztos színekben választható, akár fiókos tároló elemekkel is. A mediterrán olajfából készült, látványos asztal ötvözi magában a könnyedséget az eleganciával, mindezt úgy, hogy egy esztétikus és minőségi bútordarabbal találhatjuk magunkat szemben.