Ismeri a mobilflotta tagság előnyeit?

A telefonálás percdíjai és a szolgáltatók előfizetési csomagjai folyamatosan megújulnak, mindig újabb és újabb kedvezményeket nyújtva ügyfeleiknek. Azonban ez nem feltétlenül a előfizetési tarifák csökkentéséről szól. Önnek, mint előfizetőnek az lenne az érdeke, hogy olcsón tudjon minél többet beszélni és adatforgalmat bonyolítani.

Nos, erre is van megoldás a mobilflotta tagságon keresztül. Válassza a mobilflottacentrum.hu szolgáltatásait, lépjen be valamely flottába és élvezze a nagyvállalatok számára nyújtotta kedvezményeket Ön is, akár magánszemélyként, akár egy szám bevonásával! Ha Ön mobilflotta tagságot választ, kollégáink igyekeznek a telefonálási és internetezési szokásainak megfelelő optimális csomagot ajánlani.

Próbálja meg! Legyen Ön is mobilflotta tag, mert semmit nem veszíthet vele, csak nyerhet! Vásároljon kedvezményes áron új mobilkészüléket, hívja ismerőseit akár 5 Ft-os percdíjon! Fizessen másodperc alapon, ténylegesen annyit, amennyit beszél, vagy hívja ingyen az azonos mobilflotta kedvezmény alá bevont csoport összes tagját, akik lehetnek akár az Ön családja vagy barátai is!