Az internetnek hála, manapság percek alatt szert tehetünk egy irodára, elegendő egy ingatlanos oldalon böngésznünk, hogy rátaláljunk egyre. Irodaházat ritkábban találunk a kínálatban, pedig érdemes lenne egyenesen arra rákeresnünk! A Kassai Irodaház például megannyi extrával várja az irodára vágyókat.

Rendelkezik saját parkolóval, ami már megér egy plusz pontot, hiszen jól tudjuk, milyen nehéz szabad helyet találni egy városközpontban. Van ingyen wifi és biztonsági szolgálat, így mi és értékeink is folyamatos felügyelet alatt állnak. A Kassai Irodaház saját büféje biztosítja, hogy nem maradunk korgó gyomorral az ebédszünetben, vagy ha az elménk egy frissítő kávéra vágyik.

Ha kerékpárral közlekedünk, igénybe vehetjük a kerékpár tárolót. Hatalmas parkja alkalmas arra, hogy kiszellőztessük a fejünket két akta között és feltöltődjünk. Anyagi szempontból sem kedvezőtlen, ha a Kassai Irodaház mellett döntünk. Az irodát kaució letétele nélkül vehetjük birtokba. Barátságos környezet, modern berendezések várnak itt mindenkit!