Szeretne időtálló festéket vásárolni, lehetőleg elfogadható áron? Olyanra lenne szüksége, amivel könnyen lehet dolgozni még akkor is, ha ez lesz élete első festése?

Látogasson el honlapunkra és nézzen szét a megannyi Trinát festék között! Itt minden bizonnyal megtalálja azt a változatot, amivel élvezet lesz a lakásnak a felújítása! Ha nem tudja még, hogy miként kell elkészíteni a lekenésre szánt felületet, részletes tájékoztatást talál a Festékaréna oldalán. Hogy pontosan milyen Trinát festék kerül megrendelésre, függ attól is, hogy fémet vagy épp fát szeretne lemázolni.

A fémes felületekre kell a rozsdamentesítő előkezelés is, hogy a tárgy abszolút kopás- és időtálló maradjon. Hasonló eljárásokkal készíthető elő a fa is, ahol kell a rovarok elleni védelem vagy a korhadástól védő univerzális szerek.

Csak ezután jöhet rá a színes vagy áttetsző Trinát festék. Attól függően, hogy mekkora munkába veti bele magát, eldöntheti, hogy 5-nél kevesebb vagy több literes csomagolást választ a festékek terén.