Fagylalt vagy jégkrém

A köztudatban a fagylalt és a jégkrém szavak egymás szinonimái, pedig a valóságban két különböző ínyencség bújik meg a két megnevezés mögött. A fagylaltot úgy különböztethetjük meg a legkönnyebben a jégkrémtől, ha látjuk, hogy ott helyben, a vendéglátó egység területén készítik el.

Ugyanis ez a jégkrémre egyáltalán nem jellemző, mivel ezeket üzemben állítják elő, meghatározott alapanyagokból. Ugyanakkor a fagylalt sokkal több variációt enged meg, hiszen csak a cukrászmestertől függ, hogy melyik hozzávalóból mennyi kerüljön az éppen készülő adagba.

Az igazi ínyencek a kézműves fagylaltot részesítik előnyben, ami természetes anyagokból készül és mindenféle adalékanyagtól mentes. A fagyi készítésekor a tartósítószerektől is tartózkodnak, ellentétben a jégkrém gyártás szabályaival, így mindig csak akkora mennyiséget kavarnak ki, amire éppen szükség van. Ha szeretné kipróbálni az igazi fagylalt élményét, akkor a Hisztéria fagylaltozó az egyik legjobb helyszínt kínálja erre. Különleges termékeikkel garantáltan elnyerik majd az Ön tetszését is!