Rattan kaspó

Nem egyszerű feladata a szobanövények tárolása, hiszen ehhez olyan virágtartókat kell használnunk, amelyekben kényelmesen elférnek, valamint illenek a lakásunk stílusához is. Egyszer és mindenkorra megoldható a növények tárolása a rattan kaspó által. UV-álló műanyagból készülnek ezek a magas falú kaspók, így a hosszabb szárú szobanövényeknek ideálisak.

A rattan kaspóban lévő belső edény megkönnyíti az átültetést és mozgatást. Ez a fajta virágtartó jól illik erkélyre, teraszra, de a lakásba is nagyon jól passzol, főleg a modern, egyenes vonalvezetésű stílushoz, de a klasszikus berendezéshez szintén. A rattan kaspó megvásárolható fekete, fehér, grafit és mokka színben, a virag-online.hu webáruházban.

A gazdag színválasztéknak köszönhetően, mindenki megtalálja az ízlésének és az otthona stílusának megfelelő kiviteleket. Nem kerülnek sokba ezek a termékek, ezért tanácsos minél előbb megrendelni, hiszen itt az ősz, a növényeket pedig be kell vinni a kertből. A rattan kaspó ideális választás a lakásba.