Szolárium üzemeltetése közösen
Szolárium üzemeltetése közösen

A szoláriumozás igen népszerű szolgáltatás, amit egyre többen vesznek igénybe. Manapság már nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak között is nagy népszerűségnek örvend. A közös üzemeltetésű szoláriumozás egy modern megoldás, amiben egyre többen fedezik fel a lehetőségeket. Nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy megvegyen egy gépet, így a bevétel megosztásos alapon működő szolárium üzemeltetés rendkívül jó megoldás. A http://www.hollandimpex.hu/informaciok/szolarium_berles weboldalon több információt is meg lehet tudni ezzel kapcsolatban.

 

Nem feltétlenül kell egy olyan helyet nyitni, amelyik kifejezetten a szoláriumra szakosodott, bármilyen más helyiségbe elhelyezhető egy álló szolárium, amelyik zseton-automatával van felszerelve. Úgy az üzemeltetési költségeket, mint a bevételeket megosztja az üzemeltetető, valamint a szoláriumot szolgáltató cég. A kiválóan kidolgozott módszerről el lehet olvasni minden szükséges információt a http://www.hollandimpex.hu/informaciok/szolarium_berles weboldalon. A cég, amelyik a szoláriumot biztosítja, előzetesen elvégez egy műszaki hely-felmérést, majd kihelyezi a gépet. Ez a cég biztosítja szükség esetében a szolárium csövek cseréjét, karbantartását, szervizelését, így ezzel az üzemeltetőnek nem kell foglalkoznia.

 

 

Ezzel szemben, az üzemeltetőnek az üzemeltetés helyi költségeit kell vállalnia, ahogyan az elektromos áram díját is fizetnie kell. A bevétel megosztásával kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy 60 százaléka marad a tulajdonosnál, míg 40 % illeti az üzemeltető felet. Érdemes tudni azt is, hogy kiszállítás után, a beüzemeléskor 100.000 Ft. kauciót kell befizetnie az üzemeltető félnek, hiszen ezt követően már a tulajdonos nem vesz részt az üzemeltetésben, így nem tudja figyelemmel követni.

 

 

Természetesen az üzemeltetési időszak végén ezt visszakapja az üzemeltető fél, amennyiben a gépet problémamentesen, megfelelően használták. Mindenképp érdemes ellátogatni a http://www.hollandimpex.hu/informaciok/szolarium_berles honlapra, ahol minden fontos információt meg lehet ismerni, amit tudni érdemes ezzel az érdekes szolgáltatással kapcsolatban.