A nyomda Budapest városában fontos szerepet tölt be
A nyomda Budapest városában fontos szerepet tölt be

Az 1985-ben megalakuló FOL GM vállalkozás, a kezdetekben karácsonyi, húsvéti és ballagási üdvözlőlapok készítésével foglalkozott, mára azonban sokkal jobban kiterjedt a tevékenységi köre. A Folprint nyomda Budapest területén helyezkedik el, ami azóta is sikeresen működik.

Első üzlete 1992-ben nyílt meg, majd három évvel később, 1995-ben első székhelyük is megalakult. Öt évvel később újabb lépésre került sor, egy tágasabb székhely kialakítására, ami nagy befektetés volt, de annál nagyobb sikerrel zárult. 2009-ben létrehoztak egy kiemelkedő környezetbarát nyomdát, a Folprint Zöldnyomdát.

A nyomdai tevékenység nagymértékű környezetterheléssel jár, ezért is példaértékű, mivel a cég saját munkáját értelemszerűen eredményesen szeretné végezni, azonban úgy, hogy közben megóvják a környezetet. A nyomda az alapvető követelményeknek, mint a gyorsaság, szakértelem és az ügyfélközpontú gondolkodásmód, biztosan megfelel. Ennek köszönhetően és a környezetbarát módszerei miatt, a nyomda Budapest területén a sikeresen működő vállalkozások közé sorolható.