Az „okos“ megoldások korában már minden eszközünkkel képesek vagyunk csatlakozni a világhálóra. Nagyon divatosak lettek a Smart TV-k is, bár sokan még mindig a hagyományos modelleket kedvelik, amik nem rendelkeznek saját rendszerrel. Ezek között a legdrágábbnak az Androidos tévék számítanak.

De egy készüléket az Amologic TV box révén is okossá varázsolhatunk egy pillanat alatt, ugyanis ezt az egyszerű eszközt egy HDMI kábel segítségével csatlakoztathatjuk a televízióhoz.

A beüzemelés után ismerős felület várja a felhasználót, amin könnyen elnavigálhat, hiszen ugyanannak az Android rendszernek valamelyik verzióját használja az okostelefonok többsége is, mint amit az Amologic TV box. Természetesen WiFi vevővel, erős processzorral, tárhellyel és elegendő memóriával van ellátva annak érdekében, hogy a különféle alkalmazások akadásmentesen fussanak rajta.

Az Amologic TV box beszerzése egy gazdaságos megoldás, hogyha nem szeretnénk súlyos tízezrekkel többet fizetni egy okostévéért, amire nem is biztos, hogy Android rendszer van telepítve.