Kínai ajtók nyitása zárcseréje
Kínai ajtók nyitása zárcseréje

Egyre több otthonban találhatóak meg kínai biztonsági ajtók, ugyanis a kedvező ár mellett, modern külső jellemzi, így sok esetben jó vásárnak tűnhetnek. Sajnos azonban elég könnyen feltörhetőek, ezért önmagukban nem nyújtanak kellő védelmet. Ajánlott megduplázni a védelmet egy plusz zárral vagy az eredeti kicserélésével.

Ugyanakkor a kínai ajtók nyitása zárcseréje szakértelmet igényel, ugyanis megfelelő szerszám és ismeret szükségeltetik a sikeres és precíz kivitelezéshez. Első ránézésre könnyűnek tűnhet, de a szétszerelés után a legtöbben rádöbbennek, hogy ez nem fog menni és még a régit sem tudják visszatenni, így mindaddig zár nélkül maradnak, amíg egy szakember nem tud a kiszállni a helyszínre.

Amennyiben a kínai ajtók nyitása zárcseréje aktuálissá válik, bízza már az első pillanattól fogva profikra és akkor nem történhet probléma, sőt, a biztonsági szint is megnövekedhet, amennyiben előírás szerint lesz beszerelve az új zár. A Mesterzár csapata non-stop a rendelkezésére áll, hiszen őket bármikor hívhatja.