Kerámia bevonatos tepsi

Unja már, hogy a tészta vagy az ételek állandóan odatapadnak a tepsihez? Rengeteg felesleges olajt használ sütés közben? Ne várja meg, hogy megint odaégjen valami, hanem próbálja ki inkább a kerámia bevonatos tepsi fantasztikus tulajdonságait. Borzasztóan idegesítő tud lenni, ha a gondosan összeállított étel egyszerűen odaég vagy beleragad az edénybe.

A sütemények különösen érzékenyek, és ha már belevágtunk a dologba, ne hagyjuk, hogy a munkánk és az értékes alapanyagok odavesszenek! A kerámia bevonatos tepsi tökéletes eszköz lesz a finom ételek elkészítésére. Nemcsak az étel sikerességéhez járul hozzá, de az egészségünk megőrzéséhez és a környezet kíméléséhez is, hiszen sokkal kevesebb olajt kell használni.

Kerámia bevonatos tepsi 3 darabos szettben megvásárolható az edenyshop.hu webáruházból. Közelednek az ünnepek, így nagy szükség lesz pár jófajta tepsire. A 3 különböző méretű kerámia bevonatos tepsiben mindenféle finomságot elkészíthetünk. Ha ezek megvannak, nincs is másra szükségünk, mint néhány receptre és némi időre.