Tökéletes jakuzzi

A wellness élménye bármilyen otthonban megvalósítható a Nordenstil munkatársainak a kreativitásával. Egy jakuzzi medence a tökéletes lazítást csempészi a mindennapokba, és sem a hely hiánya, sem a lakás stílusához való igazodás nem lehet akadály. A Nordenstil több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársai megtalálják a megoldást, akár a tetőtérben.

Az egyedi igényeket megismerve akár látványterveket is készítenek a közösségi vagy az otthoni kivitelezéshez egyaránt. Szeretik használni a fát, de a fával együtt a követ vagy az üveget is, így az elkészült jakuzzi medence és annak környezete is harmonizál a már meglévő stílushoz. Egy kézben tartják a tervezést és a teljes kivitelezést, beleértve az utómunkálatokat is.

A megbízóiknak nem kell külön kőművest, festőt keresni. Az otthoni wellness élmény garantáltan gondoskodik a család minden tagjának igényeiről. Tökéletes kikapcsolódást nyújt a nap bármely szakában, teljes intimitást biztosítva. A Nordenstil oldalán megismerkedhet a különböző típusú medencék jellemzőivel. Nézzen körül a referenciák között, ízléses, elegáns és kiemelkedő műszaki megoldásokat láthat. Oldalukon egyszerűen, egy lépésben előzetes árajánlatot is kérhet, melyt személyes megbeszélés követ.