Ahhoz, hogy a holmiinkat könnyen át tudjuk látni és bármihez hozzá tudjuk férni azonnal, amikor szükségünk van rá, fontos a megfelelő tárolás és a rendszerezés. Ez igaz akkor is, ha csak a ruhatárunkról vagy a garázsban lévő szerszámainkról van szó, de akkor is, ha egy nagyobb raktárról beszélünk.

A megoldást pedig minden esetben az adott helyzetnek és az igényeinknek megfelelő polc jelenti, ami mindennek helyet ad és megfelelő rálátást az összes elpakolt tárgyra, termékre. Hol található ilyen polc? Például a www.salgopolc.info.hu oldalon, ahol csavaros és csavarmentes kivitelben is kapható a teljesen egyéni igényekre szabható polc, tehát innen senki nem kell üres kézzel távoznia.

Akár otthonra keresünk megfelelő tárolót, akár a műhelyünkbe vagy az általunk vezetett cég lerakatába, itt biztosan a segítségünkre lesznek. Sőt, akár a polc megtervezése, a kiszállítása és az összeszerelése esetén is számíthatunk a munkatársak szakértelmére, csak akkor ennek megfelelően kell árajánlatot kérjünk.