Bio homoktövis

Tökéletes immunerősítő, amelynek fogyasztása mindenképp ajánlott fertőző betegségekben szenvedőknek és műtétek utáni lábadozóknak a gyógyuláshoz. A bio homoktövis hatásai és gyors rendelés megvalósítható. A homoktövis tartalmaz fehérjéket, szénhidrátokat, aminosavakat, vitaminokat, valamint szerves savakat.

Külső és belső problémára is tökéletes gyógynövény. A gyümölcsből készült termékek természetes módon készülnek, tartósítószer nélkül. A homoktövis ital körülbelül 250 bioaktív összetevőt tartalmaz. Felnőttek és gyerekek számára rendkívül jó megoldás a problémák kezelésére, valamint megelőzésére. Az egyik leghatékonyabb antioxidáns tartalmú készítmény.

A homoktövis hatása a következő panaszoknál észlelhető: a májat védi, gyógyítja a sebeket, a vércukorszintet csökkenti, erősíti a szervezetet, fertőzések ellen véd, gátolja a hajhullást, illetve késlelteti az öregedési folyamatokat. Kis adagban fogyassza, mivel ellenkező esetben akár hasmenést is okozhat. Tea formájában is kiválóan alkalmazható mindennap.