Fegyvervizsga
Fegyvervizsga

A személy- és vagyonőr állás egyre népszerűbb lett az utóbbi években. Ez annak is köszönhető, hogy egy igen stabil és jól fizető munkahelynek bizonyul az ilyen, valamint rengeteg képzést is tartanak az ország nagyobb városaiban, ahol megbízható szakembereket képeznek.

Azonban tudni kell, hogy egyes esetekben fegyverviselési engedélyre is szükség van. Kattintson tovább a részletekre, ha szeretné megtudni, mi kell még ahhoz, hogy valaki részt vehessen egy ilyen képzésen vagy fegyverviselési engedélyhez jusson.

Az utóbbihoz is először vizsgázni kell, ahol a jelentkező bebizonyíthatja, hogy maximálisan elsajátította a fegyver kezelését és a használatára vonatkozó jogszabályokat. Tehát, elméleti és gyakorlati vizsgára is szükség van.

Természetesen a jelentkezők időben megkapják a tananyagot és gyakorlásra is van lehetőség a vizsga előtt, így felkészülve érkezhetnek a megmérettetésre. A vokk.hu oldalon mindent megtudhat ezekkel a képzésekkel és a vizsgákkal kapcsolatba. Kattintson bátran tovább a részletekre!