Fossil óra

A nagy világmárkák születésének általában nagyon érdekes és kalandos háttértörténete van. Az iménti állítás igaz a Fossilra is, hiszen annak megálmodó atyja korábban egy jegyértékesítő cég partnertulajdonosa volt, viszont a 80’-as években úgy döntött, belevág valami újba és merészbe.

Ekkor indult el a Fossil óra térhódító története, amely termék a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. A karórák, bár évről-évre megújulva követik az éppen aktuális divatot, az 50’-es évek világát idézik, egyszerre fellelhetőek bennük a sportos és az elegáns stílusjegyek. A hölgyeknek és az uraknak egyaránt kedveskedő márka nem bízza a véletlenre vevői maximális elégedettségét.

A prémium minőség, a kreativitás, az egyediség és a minőségi anyaghasználat adja együttesen a Fossil óra nagyszerűségét. Az amerikai vállalat ma már kibővítette tevékenységi körét, és nemcsak óragyártással, de ruhák és egyéb kiegészítők garmadájával is megörvendezteti a rajongótáborát. Természetesen a legnagyobb hangsúlyt még mindig az egyedi karórák kapják.