Eljegyzési gyűrű
Eljegyzési gyűrű

Ha lánykérést tervez valamikor a jövőben, akkor semmi esetre se időzítse ünnepekre, vagyis ne legyen a kiszemelt születésnapján, karácsonykor vagy húsvétkor, mert arra a nők számítanak. Az időpont legyen egy jelentéktelen nap, amelyre abszolút nem számít a leendő ara. Mielőtt azonban tervezgetésbe és vásárolgatásba kezdene, érdemes tisztában lennie azzal is, hogy egy gyémánttal díszített arany eljegyzési gyűrű nem olyan olcsó. Az ár akár a 100 000 forintot is meghaladhatja, de ez igazából a gyémánt méretétől függ. Természetesen, a legtöbben a kisebb gyémánt mellett voksolnak, hogy ne legyen olyan nagy a kiadás.

Igazából csak Amerikában és a gazdagabb körökben van jelentősége annak, hogy ki mekkora gyémántgyűrűt kapott a kedvesétől. A nagyzolás helyett inkább a minőségre fektesse a hangsúlyt. Fontos megértenie, hogy mitől lesz egyedi egy ékszer. Nos, egyedivé az tehet egy gyűrűt, nyakláncot vagy bármilyen más kiegészítőt, hogy Ön milyen igényekkel tekint az ékszerek felé.

Egyedinek számítanak az extra méretek, a különleges díszítések és így tovább. Az eljegyzési gyűrű kiválasztásánál inkább az egyszerűségre törekedjen, hiszen a kevesebb néha több. A legszebben, tiszta fénnyel tündöklő természetes drágakövek a gyémántok. Ez nem is képezi vita tárgyát. Azonban az már igen, hogy a leendő arájának milyen eljegyzési gyűrűt választ! Olyat is lehet hallani, hogy illik a fizetés háromszorosát rákölteni egy eljegyzés tárgyát képező ékszerre, azonban ez hazánkban és a mai világban nem igazán kivitelezhető.

A White and Black ékszerüzlet specialitása a gyémánt ékszerek készítése és forgalmazása. Ha nem kíván olyan sokat költeni az adott gyűrűre, akkor érdemes a gyémánt helyett bármilyen egyéb színű kristályt választania. Az eljegyzési gyűrű helyreigazítása szükség esetén díjmentesen történik. A Black and White ékszerüzlet szakértői azt szeretnék, hogyha minden vásárlójuk elégedett lenne a minőséggel és az árakkal egyaránt. Mindenkinek fontos, hogy milyen minőségű terméket kap a pénzéért.