Ön tudta, hogy melyik az a bizonyos eszköz, amivel a leghatékonyabban képezheti a kutyáját? Azt, hogy az elektromos nyakörv rendkívül eredményes asszisztens az állatok kiképzésében, már a piacra lépésüknek kezdete óta bebizonyították.

Az eszköz fő alkalmazási célja megakadályozni a kutyát az ésszerűtlen ugatásban vagy visszatartani őt egy adott területen. A használat másik funkciója a jó viselkedés megtanítása, valamint kiképezni a kutyát arra, hogy elkerülje a veszélyes állatokat vagy tárgyakat.

Soha ne használja az elektromos nyakörvet büntetésként! Manapság meglehetősen gyakori az állatok kiképzése az említett eszközzel, a megfelelő viselkedés elérése érdekében.

De ez nem jelenti azt, hogy amennyiben ilyen készüléket vásárolt, a kutyája minden bizonnyal helyes magatartást vesz fel. Éppen ellenkezőleg, ha gyakran alkalmazza az áramütés funkcióját, rossz viselkedésmódot taníthat neki. Az optimális eredmény elérése érdekében, kövesse a professzionális kiképzők és az állatorvosok javaslatait az elektromos nyakörv használatát illetően!