Feliratos babaruha

A feliratozás virágkorát éli napjainkban. Még azt is feliratozzák, ami viszonylag egyértelmű. A feliratos babaruha trendje is egyre inkább terjed, illetve a kínálat szélesedik.

A viccestől a szarkasztikusig, az egyértelműtől a komplikáltig mindenféle feliratot meg lehet találni azoknál a vállalatoknál, melyek ezeket a ruhácskákat legyártják. Így mindenki úgy érezheti, hogy az ő kicsikéje megkaphatja azt az egyedi darabot, amit megérdemel. Azonban itt nyílt titok, hogy egyes szövegeket több ruhadarabra is rányomnak, így nem csak az Öné lesz az egyetlen olyan feliratos babaruha, amelyen a kiválasztott szöveg szerepel.

Ezeket a ruhácskákat ugyanúgy értékesítik, amelyben szintén egyedinek érezhetik magukat a kis lurkók. Valójában azonban mindannyian ugyanarra vágynak, egy egyedi és megismételhetetlennek tűnő variációjára a világnak. Ez pedig teljesen ugyanaz, amit mindenki szeretne, vagyis valójában semmiben nem különböznek az emberek egymástól. Egy egyedinek tűnő feliratos babaruha pedig nem fogja ezt megváltoztatni.