Kényelmes heverő
Kényelmes heverő

Aki megteheti, legalább néha szívesen nyúlik el a heverőn délután vagy ebéd után. Persze ez csak akkor lehetséges, ha nem dolgozik az ember reggeltől estig. Ezért a heverők nagyon praktikus darabok egy délutáni szunyókáláshoz.

Bútor webáruházunk heverők tekintetében is gazdag kínálattal rendelkezik. Általában rendelhetők mindkét oldalasan, attól függően, hogy a szobába, ahova kerülnek, hogyan felelnek meg. Ezt megrendeléskor kell meghatározni.

Vannak olyan darabok is, amelyek több színben kaphatók. Minden modellnél a képre kattintva jelennek meg a további lehetőségek. Gyakran a heverők vendégágyként is szolgálnak, hiszen egy személy kényelmesen elfér rajtuk. Emellett a szobát is otthonossá teszik.

Mivel ágyneműtartóval is rendelkeznek, ha ágyneműt nem is tartunk itt, de mindenképp egy hasznos rakodófelülethez jutunk ezzel. A rakodóterületből pedig sohasem elég. Ezek a bútordarabok is kaphatók hitelre. Ez on-line is igényelhető és a szükséges dokumentumok beküldésével teljes mértékben on-line intézhető.