Családi képek
Családi képek

A világon éljünk bárhol, biztosan mindenki őriz egy olyan dobozt vagy albumot, amelyikben családi értékek vannak. Ilyen értékek lehetnek az ékszerek, de a családi képek is hasonló értékkel bírhatnak. Régen a képek készítése olyan procedúra része volt,

amit egy szakember tudott elvégezni. A mai modern technikának köszönhetően, most már nem kell hivatásos fotósnak lenni, elég ha van egy okostelefon vagy egy modern fényképezőgép, mert már azzal is olyan jó minőségű képeket készíthetünk és olyan gyors reakcióidővel, amellyel régen nem rendelkeztek.

Mindegyik közül a legértékesebb talán a családi képek mondhatóak, hiszen azon megörökíthetünk akár több generációt is és egy olyan emléket őrizhetünk, amely által családi történetünk bővülhet és fejlődhet.

A családi képek kategóriájába persze nemcsak a csoportképek tartoznak, hanem az olyan képek is amelyeken babák és néha még a családtagnak számító házi kedvenc is szerepel. Az ilyen családi képek egy életre szóló emléket őriznek meg generációról-generációra.