Baglyos falmatrica
Baglyos falmatrica

A szülők büszkén szemlélik, ahogy csemetéjük egyre nagyobbra nő. A hónapok múlásával egyre gyakrabban kerül elő a mérőszalag, hogy az ajtófélfán fel lehessen jegyezni a kicsik növekedésének ütemét.

Azonban, a baglyos falmatrica révén, már nem lesz szükség ezekre az előkészületekre, hiszen a kicsik bármikor lemérhetik magukat a felragasztható mérőszalag segítségével. A Matricasziget oldalán több mint húszféle szín közül választhatnak az édesapák és az édesanyák. Ugyanakkor, a baglyos falmatrica több méretben is megrendelhető innen.

Lehetőség nyílik az üvegfelületek, illetve a bútorok dekorálására, némi kreativitás segítségével. A felhelyezés nem tart sokáig, azonban érdemes odafigyelni a folyamat során, mert több réteggel is dolgozni kell a baglyos falmatrica esetében.

Mindenképpen szükség lesz egy olyan kártyára, amivel könnyedén felszámolhatóak a felület alá szorult, zavaró légbuborékok. Jó, ha van a közelben egy olló és egy ceruza is, a munka megkönnyítése érdekében. Mindenképpen figyelni kell a precizitásra is az ideális végeredmény eléréséhez.