iPhone 6 kijelzőcsere

A mobiltelefonok piacán számos szereplő van jelen, ezek közül az Apple az egyik piacvezető szerepét tölti be. Mobilkészülékei évről-évre megújult formában és névvel jelennek meg a piacon. Az iPhone 6 az egyik legközkedveltebb típus jelenleg.

Érdemes tisztába lenni azzal a ténnyel, ha például egy iPhone 6 kijelzőcsere elkerülhetetlenné válik, nem ússzuk meg olcsón a dolgot. Ha úgy dönt, hogy mégis rászánja azt a pénzt, érdemes az LCDFIX szolgáltatásait igénybe venni, hiszen a cég akár 1 órás javítási határidőt is vállal, függően a hiba jellegétől.

A nagy raktárkészlettel rendelkező vállalkozás, kiváló szaktudással bíró kollégákkal karöltve, tényleg nagyon gyorsan dolgozik. Az iPhone 6 kijelzőcsere ideje alatt, Ön a helyszínen helyet foglalva, kényelmesen megvárhatja azt, így azonnal kézbe is veheti és használhatja kedvenc mobilját. Az LCDFIX szívesen áll rendelkezésre nemcsak iPhone 6 kijelzőcsere tekintetében, hanem bármilyen szoftveres meghibásodás kijavítása terén is. A nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak garanciális javítást végeznek