Karib szigetek

Köztudott, hogy egyes térségekben több sziget is elhelyezkedhet egymás mellett. Nyilván ezek főleg az óceánok és a tengerek környékén találhatóak, amelyek mesés üdülőhelyeknek számítanak.

Természetesen idetartoznak a Karib szigetek is, amelyeknek hasonlóak az éghajlatuk, ezért bármelyiket választhatja, ugyanis nincs eget rengető különbség közöttük. Mindegyik sziget más-más életstílust képvisel, ezért csakis az Ön döntésén múlik, hogy milyen lesz a nyaralása. Kedveli az éjszakai életet és szívesen jár kaszinókba?

Akkor ajánlott meglátogatni Puerto Rico fővárosát! Ha a búvárkodást és a vitorlázást részesíti előnyben, akkor a Karib szigetek közül, az Amerikai Virgin-re essen a választása!

Amennyiben csodálatos vízeséseket szeretne meglátogatni és éjjel salsa táncot járni, akkor Trinidad javasolt, míg a tengeri élet és a teknősök megcsodálására Barbados a kiváló. Felesleges bajlódnia a Karib szigetek szállás lefoglalásával. Bízza inkább a profi Morea Exkluzív utazási irodára az egészet, ezáltal kiélvezhet minden pillanatot!