Az autómentés külföldön is megoldható
Az autómentés külföldön is megoldható

Azt mindenki tudja, hogy egy 10-15 éves kocsival elindulni külföldre elég rizikós, főleg akkor, ha az autó rég nem volt technikai ellenőrzésen.

Az autómentés külföldön elég drága dolog, tehát nem érdemes egy ilyen manőverbe bonyolódni. A megoldás nagyon egyszerű. Az autót egy hosszabb útra mindig elő kell készíteni. Az optimális megoldás, hogy a külföldi út előtt egy általános technikai vizsgán kiszűrik azokat a lehetséges okokat, amiért a gépkocsi meghibásodik.

A külföldi szervizelés nagyon költséges lehet, főleg ha egy olyan kocsiról van szó, ami számukra egzotikumnak számít. Ebben az esetben, talán jobb megoldás az autómentés. Az autómentés külföldön is megoldható, a hazai megszokott és megbízható autómentő szolgáltatóval. Minden autómentő hajlandó külföldről hazaszállítani a meghibásodott gépkocsit, természetesen a megfelelő megállapodás alapján. Tudni kell, hogy hosszú az út és különleges engedélyekre is szükség lehet. Válasszon okosan, hogy az autómentés külföldön se legyen túl nagy teher!