Nagy szükség lehet az adó 1 százalékra
Nagy szükség lehet az adó 1 százalékra

Az ember gyakran szeret részese lenni valami olyan tevékenységnek, amivel igazán jót cselekedhet. Ehhez azonban nem feltétlenül kell sok időt szenteljen az amúgy is szoros mindennapokból, mert egy olyan egyszerű cselekedettel, amikor is az adó 1 százalék felajánlásra kerül, már elérheti a célját.

Nem is gondolnánk, hogy egy pár perces munkával mekkora mértékben tudunk támogatni egy szervezetet. Nincs más dolgunk, mint kitölteni egy típusnyomtatványt és azt elküldeni a megfelelő helyre. Ez olyan könnyen megtörténhet, ahogyan felteszünk egy levelet, de mégis sokan vannak, akik egyáltalán nem élnek a lehetőséggel.

Az adó 1 százalék lehet, önmagában nem tűnik soknak, de ha már több százan vagy ezren gondolkodnak ugyanolyan módon, ahogyan mi, akkor egy elég szép összeg összejöhet belőle. Egy olyan szervezet, amilyen például a Daganatos.hu Alapítvány, nagy örömmel fogadja, ha azt a kevésnek tűnő adó 1 százalék összeget nekik ajánljuk. A céljuk igazán nemes, ezért tiszteljük meg azzal, hogy ha kevéssel is, de támogatjuk őket.