Inozitol por

Többféle hormonális probléma jelentkezhet egy nőnél, amelyeknek először mindig az okát kell megtalálni ahhoz, hogy megfelelően lehessen kezelni. Gyakori rendellenességnek számítanak a pecsételő vérzések, ami akár hosszú napokig is elhúzódhat és csak ezután következik be a rendes menstruációs vérzés.

Hormonális zavar következtében, idő előtt elpusztulhat a sárgatest, ami által a méh nyálkahártyája megakadályozhatja a rendes beágyazódást. Akár meddőség is kialakulhat az ilyen esetekben. Úgyhogy amennyiben pecsételő vérzések jelentkeznek, minél hamarabb fel kell keresni egy nőgyógyász szakembert.

De nem kell megijedni, hiszen a hormonális zavarra létezik megoldás! A probléma ugyanis megszüntethető a megfelelő hormonszint beállításával. Ily módon megelőzhető a méhnyálkahártya idő előtti leválása, ami által visszanyerhető a női termékenység. Gyakran előfordul, hogy a pecsételő vérzések hátterében ösztrogéndominancia fedezhető fel.

Ez ellen is van megoldás, mert a wisetreenaturals.hu webáruházban kapható a hatásos progeszteron krém, aminek alkalmazásával sikeresen leküzdhető a kialakult kellemetlen állapot. Cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával nagyon sokan küzdenek napjainkban, ezek a betegségek pedig hozhatnak magukkal különböző nőgyógyászati problémákat is.

Azonban inozitol por használatával segíthetünk a javulásban. Tehát, ha Ön természetes módon szeretné a gyógyulás folyamatát elősegíteni, akkor az inozitol por alkalmazására voksoljon! Lássuk pontosan, hogy milyen helyzetekben van égetően nagy szükség erre a termékre! Például, ha PCO, PCOS állapot áll fenn, androgén tünetek megjelenésénél, pajzsmirigy alulműködés, valamint ösztrogéndominancia.

A hormonműködés egyensúlyának beállításában nagy segítséget nyújthat az inozitol por. Javulhat a sejtek inzulinfelismerő képessége, ezáltal pedig a vérben lévő cukorszint normalizálódik. Csökken a has-tájéki zsírtöbblet, ezzel javul a közérzet és növekszik az önbizalom is. Ugyanakkor, termékenységi problémák esetén is támogatást jelenthet az inozitol por.