Ablak beszerelése
Ablak beszerelése

Épületek tervezésekor és építésekor nagyon oda kell figyelni minden apró részletre. Tudni kell a szobák pontos elhelyezkedését, a kábelek és csövek útját a falba, falon kívül és nem utolsó sorban, az ajtó és ablak helyét minden helyiségben.

Az ablak minden szobában fontos szerepet tölt be, hiszen innen lehet szellőztetni, innen jut be reggel a napfény és nem utolsó sorban, döntő szerepet játszik a szoba berendezésében. Mivel a fűtőtestek felszerelésének a legoptimálisabb helye az ablak alatt lesz, így azt már előre lehet tudni, hogy oda ne tervezzünk semmi mást.

Az, hogy ablak legyen minden helyiségben fontos dolog, de természetesen megoldható a helyiség építése nélküle is. Rengeteg olyan lakás épült, aminek a fürdőszobája nem rendelkezik csak ajtóval.

Ez még nem annyira nagy gond, hiszen nem itt töltjük az egész napot, ráadásul az ajtó kinyitásával ki lehet szellőztetni. Beszerelhető esetleg egy ventilátor, ami segíthet. Egy ablak beszerelése minden szobába meg kell történjen, esztétikai és egészségügyi okokból egyaránt!